COOKIE BELEID

1. Algemeen

De website van Fazzi Advocaten (http://fazzi.be) maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technologieën. Deze cookie policy wil u als bezoeker van deze website informeren over het gebruik ervan. 

Fazzi Advocaten willen er u op wijzen dat u niet alle cookies hoeft te aanvaarden. Het aanvaarden van deze cookies en andere  vergelijkbare technologieën is immers geen voorwaarde voor het bezoeken van de website. Door het weigeren en/of uitschakelen van bepaalde cookies bestaat de mogelijkheid er wel in dat bepaalde toepassingen van onze website niet optimaal functioneren en er van bepaalde diensten geen gebruik kan worden gemaakt. 

2. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op de computer of mobiel apparaat worden geïnstalleerd wanneer u een website bezoekt of een (mobiele) applicatie gebruikt waardoor bepaalde gebruikersinformatie wordt opgeslagen. Cookiebestanden bevatten unieke codes die bijvoorbeeld toelaten dat uw browser u herkent tijdens uw bezoek aan onze website en op die manier uw gebruikservaring wordt verbeterd. Het zijn als het ware een soort van geheugensteun voor een website.

 

Cookies kunnen zowel door Fazzi Advocaten zelf, als door derden geplaatst worden. Derdepartijcookies zorgen ervoor dat bepaalde gegevens door uw bezoek of gebruik van voornoemde website aan derden verzonden worden.

Cookies hebben een vervaltermijn naargelang het sessiecookies of permanente cookies betreft. 

  • Sessiecookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen uw huidige browser-sessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw browser afsluit.

 

  • Permanente cookies worden gebruikt om informatie te bewaren tussen verschillende bezoeken aan de website. Deze data stelt de website in staat u te herkennen als terugkerende bezoeker en daardoor dienovereenkomstig te reageren, bijvoorbeeld door uw taalvoorkeuren op te slaan. De permanente cookies hebben een langere levensduur die wordt bepaald door de website.

3. Cookies en persoonsgegevens.

Aangezien cookies tevens persoonsgegevens zijn, dient dit cookiebeleid in samenhang te worden gelezen met onze privacy policy die u kan raadplegen http://fazzi.be/wettelijke vermeldingen. 

De verwerking van persoonsgegevens is onderworpen aan de Europese verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 beftreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens, alsook aan de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

4. Welke cookies worden er op deze website gebruikt?

  • Functionele cookies : deze cookies zijn noodzakelijk om onze website naar behoren te laten functioneren. Deze cookies kunnen gebruikt worden om u te herkennen indien u de website opnieuw bezoekt en uw registratiegegevens op te slaan of uw voorkeuren die u hebt aangegeven op de website te onthouden.

  • Analytische cookies : deze cookies zorgen ervoor dat kan nagegaan worden hoe u als bezoeker omgaat met de inhoud van de website en hoe u op deze inhoud reageert. Met die informatie kunnen wij de website nog beter vormgeven. Deze informatie registreert geen specifieke gegevens van de individuele websitegebruiker, maar wordt gebruikt om op algemeen niveau webstatistieken te creëren en te analyseren. 

  • Third Party Cookies : deze cookies worden door 'derden' op de website geplaatst (bijv. google - google analytics).  Omtrent deze cookies, alsook alle mogelijke gegevens die zij daarmee verzamelen, verwijzen wij  u naar de verklaringen die deze 'derden' op hun eigen websites daarover verstrekken. Fazzi Advocaten vervult immers geen enkele rol bij de verzameling en verwerking van gegevens die op basis van deze third party cookies geschieden.  

Het is mogelijk dat Fazzi Advocaten u doorverwijst naar andere websites via een aanklikbare link (bijv. LinkedIn). Mogelijk maakt de website waarnaar u verwezen wordt, ook gebruik van cookies. Fazzi Advocaten adviseert u dan ook om het privacybeleid en het cookiebeleid van deze derden te raadplegen dat op de website van de betreffende organisatie wordt vermeld. 

5. Uitzetten en verwijderen van cookies.

Bij alle gangbare internetbrowsers kunt u in de instellingen of opties nagaan of aangeven welke cookies u toestaat. Als u deze instellingen niet kunt vinden, kunt u de helpfunctie van uw browser raadplegen. Via Uw browser kunt u de huidige cookies dan bekijken en verwijderen. U kan er ook voor kiezen om ze in de toekomst niet meer te aanvaarden. 

Let wel dat het uitschakelen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde toepassingen van onze website niet optimaal functioneren.

6. Verdere vragen en contact.

Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot ons cookiebeleid,  kan u contact opnemen via e-mail naar info@fazzi.be of per post naar Fazzi Advocaten, K. L. Maenhoutstraat 53 te 9830 Sint-Martens-Latem.

Voor de uitoefening van uw rechten en verdere wettelijke vermeldingen kan u eveneens verdere informatie vinden op http://www.fazzi.be/wettelijke-vermeldingen.

K. L. Maenhoutstraat 53, 9830 Sint-Martens-Latem

© 2019 by Fazzi advocaten

Tel: +32 (0)9 222 80 09 - Fax: +32 (0)9 220 07 77